Bimeks otuzuncu mağazasını açtı

Kahramanmaraş Arnelia Alışveriş Merkezi'nde mağaza açan firma, Anadolu'da hızla yayılmayı hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAHRAMANMARAŞ- Bimeks, 30'uncu mağazasını Kahramanmaraş'ta açtı.

Genel Müdürü Arif Bayraktar, Arnelia Alışveriş Merkezi'nde hizmet verecek mağazanın açılışında, Anadolu'da hızla yayılmayı hedeflediklerini söyledi.

Bimeks'in sürekli değişen ve gelişen bilişim sektöründe emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Bimeks olarak bundan sonra Kastamonu, İskenderun, Gaziantep ve Ankara'da büyük mağazalar açacaklarını ifade eden Bayraktar, şöyle konuştu:

"Anadolu'da hızla yayılmayı hedefliyoruz. 2011 yılında 50 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Bimeks olarak bu yılın ilk 6 ayında geçen yıla oranla yüzde 40 büyüdük. Krizin başlangıcından itibarenden hızlı yatırım kararı aldık. Bu arada Anadolu'da franchising veriyoruz.

İlk franchising mağazamızı 7 Ağustos'ta Kastamonu'da açacağız. Sonra Elazığ ve Muğla mağazalarımız gelecek. Anadolu'daki müteşebbis arkadaşları da bu güzel fiyatlarla beraber tüketiciye hizmet etmeye çağırıyoruz."

Konuşmaların ardından mağazanın açılışı gerçekleştirildi. Açılış nedeniyle bazı ürünlerde indirim yapıldı. Bazı ürünlerin indirime girdiğini öğrenen vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir