Binali Yıldırım'ın bacanağı teslim oldu

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı eski Bakanı Binali Yıldırım'ın yolsuzluk iddiası ile hakkında arama kararı bulunan bacanağı Haberdar, teslim oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, İzmir Liman Soruşturması kapsamında aranan bacanağı Cemalettin Haberdar, avukatıyla birlikte İzmir Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü'ne saat 11.15'de giderek teslim oldu.

Haberdar'ın ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevkedileceği bildirildi. Haberdar'ın bir iş adamı tarafından para aldığı iddia edilen görüntüleri kamuoyuna yansımış ve salı gününden itibaren aranıyordu.

"Haberim yok"

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ise yaşanan son gelişme ile ilgili soruya, "Bilmiyorum haberim yok" cevabını verdi.  

Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiği Beydağ ilçesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yıldırım, "Bacanağınız teslim olmuş, değerlendirmeniz olacak mı?" şeklindeki soru üzerine, "Ne yapalım, yapacak bir şey yok. Yok, değerlendirme yapmıştık. Bilmiyorum, haberim yok" yanıtını verdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir