Bir günde 350 milyon liralık iş bağlantısı

TÜGİK üyeleri bir günde 766 randevuda buluştu, 350 milyon liralık iş hacmi yaratıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
ANKARA - Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonunun (TÜGİK) gerçekleştirdiği işbirliği zirvesinde 350 milyon liralık iş bağlantısı yapıldığı belirtildi.
Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonunun (TÜGİK) 1. İşbirliği Zirvesi, İstanbul'da gerçekleştirildi. TÜGİK üyeleri arasında yer alan 152 firmanın 250'den fazla temsilcisi, yeni işbirlikleri oluşturmak ve iş dünyasında yeni fırsatlar yaratmak hedefiyle WOW Hotels & Convention Center'da düzenlenen iş zirvesinde buluştu. TÜGİK üyesi şirketlerin temsilcileri gün boyunca 766 randevuda bir araya geldiler. Görüşmeler sonucunda oluşturulan işbirliklerinin toplam iş hacmi 350 milyon liraya ulaştı.
TÜGİK Genel Başkanı Erkan Gürel, yazılı açıklamasında, TÜGİK'in 72 dernek, 7 federasyon ve 217 farklı sektörde faaliyet gösteren 9 bin üyesinin bulunduğunu belirterek, bugün itibariyle üyelerinin 250 bin kişiye doğrudan, 1 milyon kişiye ise dolaylı olarak istihdam sağladığını kaydetti.
Üye şirketlerinin portföy değerinin ise 100 milyar doları aştığını ifade eden Gürel, "Türkiye için böylesine değer yaratan üye şirketlerimizle birlikte, ülkemiz için üretiyoruz ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize iş olanakları sağlamak hedefiyle onlara iş dünyasının kapılarını açıyoruz" dedi.
Bu konularda ilginizi çekebilir