Bob Dorf, Girişim Fabrikası'na konuk oldu

Dünyanın en önemli girişimcilik eğitmenleri arasında gösterilen, ‘Startup Owner’s Manual’ kitabının yazarlarından Bob Dorf, Girişim Fabrikası'nda girişimcilere buluştu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Girişim dünyasının temel kitaplarından birisi olan ve Ericsson tarafından Türkçe’ye "Girişimcinin El Kitabı" olarak kazandırılan ‘Startup Owner’s Manual’ kitabının yazarlarından, girişimcilik denildiğinde dünyada ilk akla gelen isimler arasında yer alan Bob Dorf, 12 Kasım 2014 Çarşamba günü Girişim Fabrikası'nın yeni ofisinde girişimcilerle bir araya geldi.

Bir dizi organizasyona katılmak ve Steve Blank ile birlikte kaleme aldığı ‘Girişimcinin El Kitabı’nın, Türkçe yayınlanmasının tanıtımı için Türkiye’ye gelen Bob Dorf, Girişim Fabrikası’ndaki büyük ilgi gören bu sohbetinde Türkiye'deki girişimcilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek "Türkiye genç nüfusuyla girişim dünyasında önemli bir yere sahip. Son yıllarda Türkiye'den çıkan girişimleri ve başarılarını yakından takip ediyorum.  Bugün Girişim Fabrikası’nda geleceğini farklılaştırmak isteyen genç girişimcilerin heyecanına tanık oldum” dedi.

Girişim Fabrikası Kurucu Direktörü İhsan Elgin ise dünyaca tanınmış girişim gurusu Bob Dorf’u ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Girişimcinin El Kitabı” Girişim Fabrikası'nın kurulduğu günden bugüne eğitimlerinde kullandığımız ana başvuru kaynağımız. Kitap girişim dünyasında yeni akım yönetim felsefesinin temellerini ortaya koyuyor. Böyle önemli bir kaynak kitabının yazarını Girişim Fabrikası’nda ağırlamaktan ve genç girişimcilerle buluşturmaktan dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu.