Bolu Dağı ulaşıma açıldı

Bolu Dağı Tüneli ve D- 100 karayolu Bolu Dağı geçişi Ankara yönü araç kayması sonucu ulaşıma kapandı. Konya'nın ise Ankara, Antalya, Afyonkarahisar, Isparta ve Aksaray ile ulaşımı kesildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara istikameti TIR'ın kayması sonucu ulaşıma kapanırken, aracın kaydığı yere tuz atılarak yol kısa sürede ulaşıma açıldı. D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Ankara istikameti de ulaşıma açıldı. Ancak, TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişinde bir TIR'ın kayması sonucu yol yeniden ulaşıma kapandı. TIR'ın yoldan çekilmesi için çalışma yapılıyor.

15 dakika sonra ulaşıma açıldı

TEM otoyolu Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara yönü, kayan TIR'ın, çevresine Karayolları ekipleri tarafından tuz dökülerek hareket ettirilmesiyle, yaklaşık 15 dakika sonra ulaşıma açıldı. D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Ankara istikameti de ulaşıma açıldı. 

Bolu Dağı'nın TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu geçişlerinde araçlar, kar yağışı nedeniyle güçlükle ilerlerken zaman zaman yine kayan araçlar nedeniyle kapanıyor ve ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede açılıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir