Bonus'a Romanya'dan ödül

NOCASH, Bonus Card'ı 'En Çok Satılan Kredi Kartı' ödülüne layık buldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Bonus Card, Romanya finans sektörünün saygın kurumlarından NOCASH tarafından "En Çok Satılan Kredi Kartı" ödülüne layık görüldü.

Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Romanya'nın ilk çipli ve çok markalı kredi kartı Bonus Card, ülkede faaliyet gösteren birçok uluslararası bankanın kredi kartından daha fazla büyüyerek 90 bin kullanıcıya ulaştı.

Bonus Card, 2007 yılında, toplam 1,2 milyon kredi kartı bulunan Romanya'da, yine NOCASH tarafından "En İyi Yeni Kart" ödülüne layık görülmüştü.

Garanti Bankası Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, konuya ilişkin değerlendirmesinde, 10. yaşını kutladıkları Bonus Card'ın, başarısını sadece Türkiye sınırları içinde değil uluslararası platformda da kanıtladığını belirtti.

Bugüne kadar layık görüldükleri ödüllerin, danışmanlık yapmaları için davet eden banka ve kurumların yanı sıra Rumen halkının gösterdiği ilginin kendilerini çok gururlandırdığını dile getiren Sezgin, şunları kaydetti:

"Romanya'da bireysel müşterilerden sonra, ticari müşterilerimizin de ihtiyaçlarını karşılamaya hazırlanıyoruz. Garanti Bankası'nın ticari kartlarının sunduğu geniş olanaklar, kısa bir süre sonra Romen şirketlerinin hizmetinde olacak."

Bu konularda ilginizi çekebilir