Borfin'den 5 yeni eğitim

Borsa, finans ve ekonomi üzerine e-eğitim hizmeti sunan Borfin, yakın dönemde beş yeni eğitim açıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türkiye’de borsa finans ve ekonomi üzerine E-eğitiminin öncü isimlerinden biri olan Borfin, yakın dönemde beş yeni eğitim açıyor.

Borfin’in açacağı yeni eğitim programlarıyla ilgili şu bilgiler verildi:

"1- Sistem Trading ve Araçları

Bu eğitimde teknik analizin deneyimli isimlerden Fuat Akman, İleri düzey teknik analiz araçları olarak, system tester, Explorer, expert advisor, uygulamalarını örneklere öğretiyor. 1 Kasım’da başlayacak eğitim iki ay sürecek. Eğitime son katılım tarihi ise 31 Ekim.  Eğitimi satın aldığınız tarihten eğitim bitimine kadar Matriks Terminal Yüzeysel Programını kullanıp teknik analiz yapabileceksiniz. Eğitim ücreti 325 TL+ KDV'dir. Borfin'den daha önce herhangi bir eğitim almış katılımcılar % 20 indirim ile eğitimimizi 260 TL + KDV’ye satın alabilirler.

2- Vadeli Piyasalar Eğitimi

Ateşan Aybars bu eğitimde VOB ve yurtdışı vadeli piyasalarla ilgili temel kavramları öğretirken yatırım stratejilerinin akılcı kullanımının yanı sıra reel sektörün emtia fiyatlarındaki oynaklıktan kaynaklanan girdi maliyetlerinin yönetilmesini gösterecek.

1 Aralık’ta başlayacak eğitim bir ay sürecek. Eğitime son katılım tarihi ise 30 Kasım. Eğitim ücreti 250 TL. + KDV'dir. Borfin'den daha önce herhangi bir eğitim almış katılımcılar % 20 indirim ile eğitimimizi 200 TL + KDV’ye satın alabilirler.

3- Finansal Planlama ve Kontrol

Dr. Hünkar İvgen Finansal Planlama ve Kontrol eğitiminde edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyi katılımcılara aktaracak. Eğitim sonunda katılımcılar, işletmelerde satışların tahmin edilmesi, satış bütçesi, üretim bütçesi, satın alma bütçesi, direkt ilk madde ve malzeme gideri bütçesi, genel üretim gideri bütçesi, ar-ge bütçesi, pazarlama, satış ve dağıtım gideri bütçesi, finansman gideri bütçesi, yatırım bütçesi ile proforma gelir tablosu, bilanço ve nakit akım tablosunun nasıl hazırlandığı konularında detaylı bilgi sahibi olacak.

1 Kasım’da başlayacak eğitim 1,5 ay sürecek. Eğitime son katılım tarihi ise 30 Ekim. Eğitim ücreti 200 TL. + KDV'dir. Borfin'den daha önce herhangi bir eğitim almış katılımcılar % 20 indirim ile eğitimimizi 160 TL + KDV’ye satın alabilirler.

4- Teknik Analizin Temel Yöntemleri

Teknik analiz konusunda deneyimli isimlerden ,Fuat Akman uygulamalı olarak teknik analizin temel yöntemlerini anlatıyor. Teknik analizle ilgili temel bilgiler, grafik tipleri, trendler, formasyonlar, ortalamalar, bantlar ve göstergeler uygulamalı olarak gösterilecek.

1 Kasım’da başlayacak eğitim iki ay sürecek. Eğitime son katılım tarihi ise 31 Ekim.  Eğitimi satın aldığınız tarihten eğitim bitimine kadar Matriks Terminal Yüzeysel Programını kullanıp teknik analiz yapabileceksiniz. Eğitim ücreti 241.53 TL + KDV'dir. Borfin'den daha önce herhangi bir eğitim almış katılımcılar % 20 indirim ile eğitimimizi 193.22 TL + KDV’ye satın alabilirler.

5- Mali Analiz Teknikleri Eğitimi

Üniversite, bankalar, reel sektörde çok sayıda eğitim vermiş deneyimli eğitmen Cahit Yılmaz Mali Analiz Teknikleri eğitimini sunacak. Eğitimin amacı bir şirketle ilgili gerçek durumu gösteren bilgilere nasıl ulaşılacağını göstermek.

1 Aralık’ta başlayacak eğitim iki ay sürecek. Eğitime son katılım tarihi ise 30 Kasım.  Eğitimi satın aldığınız tarihten eğitim bitimine kadar Fastweb Mali Analiz Programını kullanıp temel analiz yapabileceksiniz. Eğitim ücreti 250 TL + KDV'dir. Borfin'den daha önce herhangi bir eğitim almış katılımcılar % 20 indirim ile eğitimimizi 200 TL + KDV’ye satın alabilirler."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir