Borsada yatay seyir devam ediyor

İMKB ilk seansı 58 puan artışla 64.941 puandan kapattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Sabahki yatay yönlü seyrini koruyan İMKB ilk seansı 58 puan artışla 64.941 puandan kapattı.

Cuma günü ABD piyasaları hafif artıda kapanırken bugün futureları ekside. Asya cephesinde ise Tokyo Borsası 23 puan azalarak 9.381'den kapandı. Güne yatay açılış yapan Avrupa borsalarında ise eksi yönlü hareket devam ediyor.

Haftanın ilk işlem gününe yatay seyirle başlayan İMKB ilk seansı sınırlı yükselişle kapattı. İlk seansta en yüksek 65.128 puanı gören endeks, satışlarla da 64.709 puana kadar geriledi. Seans 64.941 puandan kapanırken, 783 milyon lira işlem hacmi kaydedildi.

Piyasalar bugün ABD’de TSİ 17:00’de açıklanacak konut satışları ve fabrika siparişleri verini takip edecek.

Bu arada Kapalıçarşıda Dolar 1.4480 TL'den, Euro 1.9800 TL'den el değiştiriyor. Uluslararası piyasada euro/dolar 1.3669 seviyesinde.

Diğer yandan 25 Nisan 2012 vadeli kıymette bileşik faiz yüzde 8 seviyesinde yer alıyor.

***

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Bu konularda ilginizi çekebilir