Borsada yön yukarı

Endeks, yurtdışındaki tatil nedeniyle hacimsiz ortamda yükseliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) 100 Endeksi güne 287 puan artışla 52,235 puandan başladı. Endeks, ilk 30 dakika sonunda, önceki kapanışa göre 215,88 puan ve yüzde 0,42 artarak 52.164,50 puan düzeyinde seyrediyor.

İMKB'de işlem hacmi 128 milyon lira seviyesine ulaşırken, en çok işlem yapılan hisseler Emlak Konut, İzmir Demir Çelik, Garanti Bankası, Konya Çimento ve Vakıf Gayrimenkul olarak sıralandı.

Bu dakikalarda en primli hisseler ise Altınyıldız Mensucat, Hedef Mali Yatırım Holding, Kiler GYO, Avrasya Petrol ve Vakıf Gayrimenkul olarak öne çıktı.

Serbest piyasada ABD Doları 1.8915 TL'den, Euro 2,4725 TL'den işlem görüyor.

Gösterge tahvilin getirisi 10.43 puan düzeyinde seyrediyor.

***

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.  Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir