Boş varilin sesi yüksek çıkar

Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirilerine partisinin grup toplantısında yanıt verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirilerine partisinin grup toplantısında yanıt verdi.

Bağırma ile çağırma ile işlerin yürümediğini belirten CHP Genel Başkanı, "Bu işler akılla, mantıkla olur. Boş varilin sesi yüksek çıkar, boş olduğu için. Öyle bağır, çağır, hakaret et, küfret, bunlarla ilgisi yok" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı'nın eleştiri oklarında Başbakan Erdoğan vardı. Meclis Adalet Komisyonu'ndan istifa eden 5 milletvekiline konuşma hakkı tanınmadığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Halk için çalışanlar için mesai kavramı olmaz. CHP milletvekilleri AKP'nin figüranı mı olacak, biz bunu mu kabul edeceğiz? Senin figüranların, emir kulların var zaten orada" dedi.

"Sayın Başbakan halkın gündemini halkın önünden çalmak istiyor" diye seslenen Kılıçdaroğlu, "Tipik bir örneği, Kars'taki heykel. Tutturmuş 'heykeli yıkacağım' Kendisini arabadan kurtaran balyoz vardı ya o balyozu alsın Kars'taki heykeli yıksın kardeşim" diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir