Boyner, online alışveriş dünyasına adım attı

Boyner Holding, morhipo.com web sitesi ile e-ticaret dünyasına girdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Boyner Holding, "www.morhipo.com" web sitesi ile e-ticaret dünyasına adım attı. Tekstilden ayakkabıya, çantadan aksesuara yüzlerce markayı, "dünya modasına yön veren" tasarımları, "çarpıcı" ürün seçeneklerini, kadın, erkek, çocuk, ev&yaşam ve designers kategorileri altında "cazip" fiyatlar ile tüketicilerin beğenisine sunacak olan morhipo.com, sadece geçmiş sezonun ürünlerini değil, yeni sezon ürünlerini de indirimli satacak.

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, sitenin tanıtım toplantısında, Türkiye'de internet kullanıcı sayısının 30 milyona ulaşmasının ve online alışverişe gösterilen ilgideki artışın bu alana giriş yapma kararlarında en etkili faktörler olduğunu söyledi.

Perakendedeki servis, sunum, kalite standartlarını internet ortamına taşıma misyonu ile yola çıktıklarını ifade eden Cem Boyner, morhipo.com sitesinin her yaş ve gelir grubuna sesleneceğini belirtti.

6 ayda 10 bin paket hedefi

morhipo.com için milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını belirten Boyner, grubun markalarının da bu işe omuz verdiğini, kalp ve beyin birliği olduğunu söyledi.

Bir gazetecinin "Neden Morhipo?" sorusu üzerine, Boyner, "Gerçek cevabı; başka isim bulamadık. İnternet alanında her şey alınmış. 1,5 ay çalıştık. Sonunda Morhipo'da bir boşluk bulduk. Çok da hoşumuza gitti. Çok da benimsedik. Buradan çok kuvvetli bir marka yaratacağız" dedi.

Cem Boyner, grup olarak ne kadarlık bir online satış hedeflediklerine ilişkin soruya da, "2011 için cirosunun yüzde 5'ten biraz fazlasını hedefleyen markalarımız var. Morhipo ile birlikte 2012'de bu rakamların yüzde 10'ların üzerine çıkacağını tahmin ediyoruz" karşılığını verdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir