BP- Worldcard'dan avantajlı kampanya

BP’nin Yapı Kredi World üyesi istasyonlarından akaryakıt alanlar 50 TL Worldpuan kazanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- BP’nin Yapı Kredi World üyesi istasyonlarından  tek seferde dördüncü kez 100 TL ve üzeri akaryakıt alanlar 50 TL Worldpuan kazanacak.

25 Eylül – 8 Kasım tarihleri arasında BP’nin Yapı Kredi World üyesi istasyonlarından Yapı Kredi kredi kartları ile tek seferde dördüncü kez 100 TL ve üzeri akaryakıt alanlar 50 TL, beşinci 100 TL ve üzeri akaryakıt alanlar 10 TL daha kazanarak toplam 60 TL değerinde Worldpuan kazanacak.

Kampanya, Yapı Kredi POS terminali üzerinden farklı günlerde tek seferde yapılacak işlemler için geçerli olacak. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartlarının yanı sıra, World Banka Kartları ve Play Banka Kartları ile Anadolu Bank, Fortis ve Vakıfbank Worldcard’lar da dahil olacak.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar kredi kartlarına 11 Kasım 2010 tarihinde yüklenecek, 21 Kasım 2010 tarihine kadar kullanılabilecek,  22 Kasım 2010 tarihinde ise geri alınacak. World Banka Kartları ve Play Banka Kartları ile yapılan işlemlerde ise kazanılan Worldpuan’lar geri alınmayacak ve  15 Kasım 2010 tarihinde yüklenecek.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiler www.bp.com.tr, www.bpclubcard.com ve www.worldcard.com.tr  adreslerinden öğrenilebilecek.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir