BSH Ev Aletleri'nin yeni Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Girit

Girit, firmanın tüm kurumsal iletişim faaliyetlerini yönetecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., kurumsal iletişim faaliyetlerini yönetmek üzere iletişim alanında deneyimli bir isim olan Burçin Girit'i bünyesine kattı.

Daha önce Intel, Accenture, Avea gibi önemli şirketlerin iletişiminden sorumlu olan Burçin Girit, 1993 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden, 1995'te ise Emerson College İşletme ve İletişim Yüksek Lisans programından mezun oldu.

Girit, Intel'de Türkiye ve Ortadoğu'dan sorumlu Halkla İlişkiler Müdürü, Accenture'da Pazarlama İletişim Direktörü ve AVEA'da Basın ve Sponsorluk Müdürü olarak görev yaptı. Girit, stratejik ve kurumsal iletişim, stratejik planlama, PR stratejileri oluşturma, basın ilişkileri yönetimi ve ürün/hizmet lansmanları organize etme konularında önemli sorumluluklar üstlendi.

Evli ve iki çocuk annesi olan Burçin Girit, farklı sektörlerde sahip olduğu 15 yıllık PR ve kurumsal iletişim deneyimini bundan böyle, BSH Ev Aletleri A.Ş. için kullanacak.

Türkiye'de Bosch ve Siemens'in yanı sıra, özel markası Gaggenau ve yerel markası Profilo ile hizmet veren BSH, Türkiye'de yabancı yatırımlı en büyük beyaz eşya şirketi konumunda bulunuyor. Firmanın Türkiye'de 3.500 çalışanı ve yaklaşık 4.000 bayisi var.

Bu konularda ilginizi çekebilir