Bu da hemşehri tarifesi

Avea yeni tarifesi "Kayseri Hemşehri Tarifesi" ile tüm Kayserili abonelerini sınırsız konuşturacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, başlattığı "Kayseri Hemşehri Tarifesi" ile Kayseri ve dışında yaşayan tüm Kayserili abonelerini sınırsız konuşturacak.

Avea açıklamasına göre, Kayseri Hemşehri Tarifesi kapsamında, aylık 20 lira sabit ücret karşılığında tarife içi sınırsız konuşma, her yöne 500 dakika ve Kayseri maçlarının ücretsiz özetleri, Kayseri hava durumu gibi Kayserililere özel bilgi paketlerine de ücretsiz erişim imkanı sunulacak.

Kayserili Avealıların, tarifeye geçmek için "KAYSERI yazıp 6363"e SMS göndermeleri gerektiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kayseri'de altyapıya en fazla yatırım yapan operatör olan Avea, üst düzey çekim kalitesi ile Kayserililere, en iyi ve en hızlı 3G kapsama sunarak; Avealı olmanın ayrıcalığını doyasıya yaşatıyor. Şimdi de Kayseri Hemşehri Tarifesi ile bu ayrıcalığı pekiştiren Avea, tarifeyi tercih eden Kayserililerin nerede olurlarsa olsunlar hemşehrileriyle ve sevdikleriyle bağlarını koparmamalarını, tarife içi limitsiz konuşmalarını sağlıyor.

Tarife kapsamında ilk üç ay her yöne 500 dakika, üç ay sonrasında her yöne 300 dakika sunulmaktadır. Tarife kapsamında sunulan bilgi paketlerinden Lig Paketi üyeliği ilk yıl ücretsiz sonrasında da yüzde 50 indirimli olarak sunulmaktadır. Hava Durumu Paketi tarife kapsamında süre sınırı olmaksızın ücretsiz sunulmaktadır."

Bu konularda ilginizi çekebilir