Bu hafta 6 film vizyona girecek

Bruce Willis ve Antony Hopkins'in rol aldığı "Red 2" ve Denzel Washington'un başrolünü üstlendiği "Zorlu ikili" haftanın öne çıkan filmleri arasında yer alıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Bu hafta biri Türk yapımı 6 film vizyona girecek. Efsanevi minik mavi karakterler ''Şirinler''i ilk kez köylerinden çıkararak, 3 boyutlu olarak beyaz perdeye taşıyan yönetmen Raja Gosnell'in devam filmi "Şirinler-2" meraklılarıyla buluşacak.

Yönetmenliğini Raja Gosnell'in yaptığı "Şirinler 2" filminde, Neil Patrick Harris, Brendan Gleeson, Jayma Mays ile Sofia Vergara oynadı ve seslendirdi.

Film, Türkiye'de Türkçe dublajlı, altyazılı ve 3D seçenekleriyle bugün vizyona girdi.

Şirinler-2'nin konusu özetle şöyle:

"Kötü büyücü Gargamel, bir çift Şirinler benzeri haylaz karakterler yaratıyor ve onlara da Haylazlar ismini vererek, sayelerinde çok güçlü ve büyülü Şirin özünü elde edebilmeyi umuyor. Ancak, Gargamel istediği Şirin özünü sadece gerçek bir Şirin'den alabileceğini ve sadece Şirine'nin bildiği gizli büyülü sözler sayesinde Haylazlar'ın gerçek Şirinler'e dönüşebileceklerini öğrendiğinde Şirine'yi kaçırıyor ve onu dünyanın en büyük büyücüsü olarak milyonların hayranlığını kazandığı Paris'e getiriyor. Şirine'yi kurtarmak için Şirin Baba, Sakar Şirin ve Süslü Şirin'in dünyamıza dönerek insan dostları Patrick ve Grace Winslow ile işbirliği yapmaları gerekiyor. Kendisini her zaman diğer Şirinler'den farklı hisseden Şirine, Yaramazlar Vexy ve Hackus ile yeni bir bağ kurabilecek midir, yoksa Şirinler ona olan sevgilerinin gerçek olduğuna Şirine'yi ikna edebilecekler midir?"  

- "Red-2"

Yönetmenliğini Robert Schwentke'nin üstlendiği gişe rekortmeni "Red" filminin devamı olan "Red-2", haftanın beklenen filmlerinden...

Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Helen Mirren, Anthony Hopkins, Catherine Zeta Jones ve John Malkovich'in rol aldığı filmin yönetmenliğini Dean Parisot üstleniyor.

Senaryosunu Erich Hoeber ve Jon Hoeber'in yazdığı film, emekli CIA ajanı Frank Moses'in hikayesini anlatıyor.

- "Zorlu İkili"

Baltasar Kormakur'un yönettiği "Zorlu İkili", aksiyon sevenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Filmin başrollerini Denzel Washington ve Mark Wahlberg paylaşıyor.

- "Kutsal Motorlar"

Fransa-Almanya ortak yapımı Leos Carax'ın yönettiği "Kutsal Motorlar" filminde Denis Lavant, Edith Scob, Eva Mendes, Kylie Minogue ve Michel Piccoli rol alıyor.

- "Zaman Yolcuları"

Bilim kurgu, komedi ve romantik tarzı "Zaman Yolcuları" filmini Colin Trevorrow yönetti.

Senaryosunu Derek Connolly'nin kaleme aldığı film, "Küçük Gün Işığım / Little Miss Sunshine"ın yapımcılarının imzasını taşıyor.

Filmin başrollerinde kendine özgü bir hayran kitlesi bulunan Mark Duplass ve bağımsız sinemanın yükselişteki güzel yıldızı Aubrey Plaza Aubrey Plaza ve "New Girl" dizisinden tanınan Jake Johnson bulunuyor.

- "Dabbe: Cin çarpması"

Haftanın vizyona giren tek Türk yapımı filmi "Dabbe: Cin Çarpması"... Senaryosu yazan Hasan Karacadağ'ın yönettiği filmde, Irmak Örnek, Sultan Köroğlu Kılıç, Elçin Atamgüç ve Sabriye Günüç rol alıyor.