İDO ve BUDO bazı seferleri iptal etti

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bursa Deniz Otobüslerinin seferlerinden bazıları, İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin de bazı dış hat deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, saat 08.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Büyükçekmece), saat 09.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), saat 09.30'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), saat 10.30'daki İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya), 10.45'teki (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve saat 11.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamadı.

İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) saat 12.30, Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) saat 13.30, İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) saat 14.30, Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) saat 16.00 seferleri de aynı gerekçeyle iptal edildi.

İDO

İDO açıklamasında, bugün bazı dış hat seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyeceği belirtildi.

İptal edilen seferler şöyle:

"10.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 11.30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 12.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 12.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa."

Yalova-Bursa ve Bandırma dış hat feribot seferleri, tüm iç hat deniz otobüsü ile Harem-Sirkeci ile Eskihisar-Topçular araba vapuru seferlerinin sorunsuz yapılmaya devam ettiği bildirildi.

İDO sabah saatlerinde de 07.45 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 08.30 Armutlu-Armutlu TK-Yenikapı-Kadıköy, 08.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş, 09.30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve 18.45 Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferlerinin yapılmayacağını duyurmuştu.

Marmara Denizi'nde ulaşıma poyraz engeli

Marmara Denizi'nde gece başlayan ve hızı zaman zaman 90 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle seyre devam edemeyen yerli ve yabancı 23 şilep ve tanker, Şarköy ilçesi sahilinde demirledi.

Balıkçılar da tekneleriyle Şarköy'deki Mürefte ve Hoşköy balıkçı barınaklarına sığındı.

Meteoroloji yetkilileri, fırtınanın birkaç gün etkisini sürdüreceğini, denize çıkacakların dikkatli olmaları gerektiğini bildirdi.

Deniz ulaşımına fırtına engeliDeniz ulaşımına fırtına engeli

 

Ayvalık'ta eğitime yağmur engeliAyvalık'ta eğitime yağmur engeli

 

Bu konularda ilginizi çekebilir