Bursa'da 4 fuar birden yarın açılacak

Yarın, Bursa Gıda/Gıda–Tek, UNTEK, Bursa Mobilya Dekorasyon ve Bursa Gelin Damat fuarları açılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş'nin, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesinin desteğiyle düzenlediği 4 ayrı fuar yarın açılacak.

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü, düzenlediği basın toplantısında, "Bursa 10. Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Paketleme, İçecek Teknolojileri, Unlu Mamuller Teknolojileri ve Mağaza Market Ekipmanları Fuarı (Bursa Gıda/Gıda–Tek Fuarı 2011)", "2. Bursa Unlu Mamuller Teknolojileri, Pastane ve Fırın Ekipmanları Fuarı (UNTEK 2011", "8. Bursa Ev Ofis Mobilyaları, Dekorasyon Üniteleri, Aksesuarlar, İç Mimari ve Tasarım Fuarı (Bursa Mobilya Dekorasyon Fuarı 2011" ve 5. Evlilik Hazırlıkları Fuarı'nın (Bursa Gelin Damat 2011), eş zamanlı olarak 24–27 Şubat tarihlerinde Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceğini kaydetti.

Ersözlü, 2010'daki Bursa Gıda/Gıda–Tek Fuarı'nın yurt içi ve yurt dışından 19 bin 226, 2009'daki Bursa Mobilya ve Gelin Damat Fuarları'nın da 21 bin 37 kişi tarafından ziyaret edildiğini kaydederek, şöyle dedi:

"Gelişmiş endüstrisiyle Bursa, gerek gıda sektöründe gerekse çağdaş yaşamın gereği ihtiyaç duyulan mobilya ve donanımların topluca sergileneceği, yurt içi ve yurt dışından 150 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla hazırlanan fuarlarımıza ev sahipliği yapacak.

Bursa, ayrıca Bosna Hersek, Gürcistan, Makedonya, Sırbistan ve Yunanistan'dan davetli profesyonel heyetlerin yanı sıra yurt içinde Adapazarı, Afyon, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Çanakkale, Düzce, Eskişehir, İzmir, Kütahya ve Yalova illerinden gelecek ticari alım heyetlerini de ağırlayacak."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir