Çağlayan, Fransa'ya gidiyor

Bakan Zafer Çağlayan 16. MAPIC fuarına katılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, 17-19 Kasım tarihlerinde düzenlenecek 16. MAPIC fuarına katılmak üzere, Fransa'nın Cannes şehrine gidecek.

Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, dünyanın önde gelen alışveriş merkezi yatırımcıları ile bu AVM'lerde yer almak isteyen 66 ülkeden 6700 katılımcı, 2149 perakendeci, 1813 perakende geliştiricisi ve 839 yatırımcının katılacağı 16. MAPIC fuarına Turquality kapsamında desteklenen 10 firma katılacak.

Fuara Türkiye'den 44 perakende ve gayrimenkul sektörü temsilcisi de katılacak.

Açıklamada, dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende fuarı olan MAPIC'e gerçekleştirecek katılımın, destek kapsamında firmaların ve bu fuara iştirak edecek tüm Türk girişimcilerinin markalaşma stratejilerinin geliştirmelerine önemli bir açılım olacağı belirtildi.

Fuar kapsamında gerçekleştirilecek çalıştay ve panellerde Türk perakende ve gayrimenkul yatırım sektörlerinin gücü, Türkiye'nin  bu sektörlerde sahip olduğu fırsatlar ve geleceğe yönelik girişimler ile Türk alışveriş merkezi yatırımları ve organize perakende sektörlerinin, sadece yurtiçinde değil yurtdışındaki yapılanması ve işbirlikleri konusunda da örnekler verileceği ifade edildi. Açıklamaya göre, fuara Turquality kapsamında katılacak firmalar şöyle,

"İpekyol, Machka ve Twist markalarıyla Ayaydın-Miroglio Grup, Cross markasıyla Şık Makas Giyim San. ve Tic. A.Ş, Sarar markasıyla Sarar Giyim Tekstil San. ve Tic. A.Ş, Damat-Tween markasıyla Orka Tekstil San. ve Tur. Tic. A.Ş, İstikbal ve Bellona markalarıyla Boydak Dış Ticaret A.Ş, Zen markasıyla Med-Art Sağlık Hizmetleri ve Kuyumculuk San. ve Tic. Ltd. Şti, Jimmy Key markasıyla Sun Tekstil San. ve Tic. A.Ş, Network markasıyla Ay Marka Mağazacılık A.Ş, Çilek markasıyla Çilek Mobilya San. ve Paz. Tic. A.Ş ve Colin's markasıyla Eroğlu Giyim San. ve Tic. A.Ş"

 

Bu konularda ilginizi çekebilir