Çağlayan'a da bekliyoruz

Aziz Yıldırım Silivri'de kendini yalnız bırakmayan Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - "Futbolda şike" iddialarına ilişkin tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, avukatları aracılığıyla sarı-lacivertli taraftarlara mesaj gönderdi.
Aziz Yıldırım, kulüp internet sitesinde yayımlanan mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Dün Silivri'de, o soğuk havada, o uzun saatlerde, orada olarak bizlere destek veren, gücümüz olan, taraftarlarımıza teşekkür ederim.
Varlığınızı, desteğinizi, yanımızda olduğunuzu bir kez daha hissettirdiniz, oradaki varlığınızla anlatılmaz bir mutluluk yaşattınız...
Sesinizin ve varlığınızın bize güç verdiğini bile bile 'Üşümesin, evlerine gitsinler, duruşmalar devam ediyor, Çağlayan'a gelirler' dedim.
Evet, şimdi bir de buradan duyurayım sesimi sizlere; Aziz Başkan tezahüratlarınızı, sesinizi, bana verdiğiniz gücü özlediğimi, Çağlayan'da yapılacak duruşmada, benimle, bizimle olmanızı beklediğimi...
3 Temmuz'dan itibaren bizlere bir kez olsun yalnızlık hissettirmeyen, sesimiz, gücümüz, kılavuzumuz olan hepinize bir kez daha teşekkür ederim.
Varlığınız, yine gücümüz oldu."
Sıra Yıldırım'la ilgili iddialarda 
Öte yandan "Futbolda şike" iddialarına ilişkin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın iddianamesinde, tutuklu sanık Aziz Yıldırım ile ilgili iddiaların yer aldığı bölümün okunmasına gelindi.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nin küçük salonunda görülen duruşmada TRT spikerleri Hakan Kıra, Muammer Demiröz ve Ömer Faruk Zora tarafından iddianame, dönüşümlü olarak okunmaya devam ediyor.
İddianamedeki Aziz Yıldırım ile ilgili bölümün bulunduğu 147'nci sayfanın okunmasına geçildiği sırada araya giren Mahkeme Heyeti Başkanı Mehmet Ekinci, duruşmaya bir saat öğle arası verdi.
Duruşmanın devam ettiği sırada Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile Yönetim Kurulu üyesi Ünal Uzun'un duruşma salonuna geldiği görüldü.
Bu arada, iddianamenin okunduğu sırada tutuklu sanıklardan Coşkun Çalık rahatsızlandı. Bunun üzerine duruşma salonun arkasına götürülen Çalık'a, burada bekletilen bir ambulansta müdahale edildi.
Bu konularda ilginizi çekebilir