Çalışanlarına tekne tuttu, köprüyü bypass etti

Abdi İbrahim çalışanlarına deniz yolu ulaşımı imkanı sağlandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME




İSTANBUL - Abdi İbrahim, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde başlayan bakım çalışmasından kaynaklanan trafikte bekleme sorununa deniz yolu ulaşımı ile çözüm buldu. Yapılan açıklamaya göre Abdi İbrahim, çalışanlarının ulaşımını daha rahat gerçekleştirebilecekleri yeni bir uygulamaya başlattı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde başlayan bakım çalışmaları yüzünden zaman kaybı yaşayan çalışanların sorunu nedeniyle Abdi İbrahim, şirket personeli için İstinye-Küçüksu hattında hizmet veren bir tekne kiralayarak, yaz dönemi boyunca çalışanlarının ulaşımını köprü trafiği yerine İstanbul Boğazı'ndan sağlayacak.

Abdi İbrahim İnsan Kaynakları Direktörü Hakan Onel,açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, uygulamanın sorunsuz bir şekilde devreye girmesi nedeniyle art arda teşekkür mesajları aldıklarını belirterek, "Abdi İbrahim olarak odaklandığımız temel konulardan biri verimlilik. Verimlilik söz konusu olduğunda yalnızca mesai saatlerini değil çalışanlarımızın mesai saatleri dışındaki zamanlarını da verimli kullanmalarını önemsiyor, kendilerinin zamandan tasarruf etmelerini sağlayacak bu uygulamanın yaşam kalitelerine ciddi bir katkıda bulunacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Bu konularda ilginizi çekebilir