Casillas kendi rekorunu kırdı

Real Madrid kalecisi Casillas, 592 dakikadır gol yemiyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MADRİD - Real Madrid'de bu sezon Diego Lopez'in ardından ikinci kaleci olarak forma giyen İker Casillas, 518 dakika olan, kaledeyken gol yememe rekorunu, 592 dakikayla geliştirdi. 

Real Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası (Copa del Rey) maçlarında oynatılan Casillas, Kral Kupası çeyrek final ilk maçında Espanyol'a karşı forma giydi. Real Madrid'in deplasmanda Espanyol'u 1-0 yenerek rövanş için avantaj sağladığı maçta Casillas, gol yememe rekorunu 592 dakikaya çıkardı. Casillas, en son geçen yıl 27 Kasım'da Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı oynanan maçta (4-1 Real Madrid lehine) Umut Bulut'tan gol yemişti.

Bu arada Casillas, Espanyol maçı sonrasında basına yaptığı açıklamada, ''Rekor beni heyecanlandırdı. Oynadığım her seferde çok zevk alıyorum. Sakatlıktan sonra yavaş yavaş ritmi yakalıyorsun. Şu anda oynadığım şekilde mutluyum'' dedi.

Gelecek sezon takımdan ayrılma iddialarıyla ilgili de Casillas, ''Madrid'de oynamak bir öncelik. Gelecek sezon da kendimi burada görüyorum'' diyerek bu tartışmalara şimdilik nokta koydu.

Bu konularda ilginizi çekebilir