Çevre Dostu 35'inci Sokak'ta Yaşam Başladı!

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - Akşan Yapı'nın İzmir'de hayata geçirdiği ve birçok 'ilk'e ev sahipliğiyapan 35. Sokak'ta baharla birlikte yaşam başladı. Konutlara yerleşen evsahipleri, çelik sağlamlığındaki bahçeli evlerinde baharın ve yazın tadınıdoyasıya çıkaracak.  
 
Anahtar teslimlerinin başlaması ile ilgili olarak Akşan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şimşek şunları söyledi:
"35. Sokak projemiz başarısıyla bugüne kadar bize birçok gurur yaşattı. Projemiz2 yıl gibi kısa bir sürede yatırımcısına % 37 oranında değer kazandırdı. Yineyakın dönemde Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları' yarışmasında 'MarkalıKonut' ödülünün sahibi oldu. Bu bahar ise konutlarımızı ev sahiplerimize teslimetmeye başladık. Tüm ev sahiplerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." 
 
35. Sokak'ta bahçeli ev sahibi olmak isteyenlere yönelik projenin ikincietabında geçerli olan %1 peşinat ve %1 KDV avantajı sunan bahar kampanyası ise devamediyor. Kampanyası kapsamında %1 peşinat sonrası ara ödemeler Mayıs 2014'deyapılabilecek. 1.572 TL'den başlayan taksit tutarları da oldukça cazip birtablo sergiliyor. 
 
Metrekare büyüklüklerinin 81 m² ile 272 m² arasında değişiklikgösterdiği 35. Sokak'ın ikinci etabı 257 konuttan oluşuyor. 1+1 bahçeli evler,2+1 bahçeli dubleksler, 3+1 balkonlu dubleks sıra evler, 3+1 bahçeli dublekssıra evler, 3+1 bahçeli dubleks ve 4+1 avlulu evler olmak üzere toplam 6 tipkonut seçeneği sunuluyor.