CHP Soma için kriz masası oluşturdu

CHP, Soma'daki maden faciasıyla ilgili, Kılıçdaroğlu ve çalışma yaşamından sorumlu genel başkan yardımcısı başkanlığında genel merkezde ve Soma'da kriz masası oluşturdu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Soma'daki maden faciasıyla ilgili, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve çalışma yaşamından sorumlu genel başkan yardımcısı başkanlığında genel merkezde ve Soma'da kriz masası oluşturulduğunu bildirdi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. 

"Olayın sonuna kadar araştırılması için CHP yakın takipte"

Toplantı devam ederken, gazetecilere açıklamalarda bulunan ve soruları yanıtlayan Tekin, Soma'daki olayın sonuna kadar araştırılması için CHP'nin yakın takip halinde bulunduğunu belirtti.

"Gün gün takip edilecek" 

Olayda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve 76 milyon vatandaşa başsağlığı dileyen Tekin, "CHP olarak, başta Sayın Genel Başkanımız ve çalışma yaşamından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı başkanlığında genel merkezimizde ve Soma'da bir kriz masası oluşturuldu. Gün, gün takip edilecek. Sadece ölülerimizi, canlarımızı defnetmek için değil aynı zamanda bu meselelerin sonuna kadar araştırılması, gerek hukuken, gerek idari olarak soruşturulması, araştırılması ne gerekiyorsa CHP bunu yakinen takip edecektir" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir