CHP'de başkanvekilleri değişmedi

Kemal Anadol, Muharrem İnce ile Akif Hamza Çebi yeniden grup başkanvekili oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA- CHP, grup yönetimi için seçim yaptı ve grup başkanvekilliklerine Kemal Anadol, Muharrem İnce ile Akif Hamza Çebi yeniden seçildi.

CHP, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yeni yasama yılının ilk Meclis grup toplantısını gerçekleştirdi. Basına kapalı olarak yapılan toplantıdaki seçimlerde, grup başkanvekillikleri, grup yönetim kurulu üyelikleri ve grup denetçileri belirlendi.

Buna göre, CHP Grup Başkanvekilliklerine Kemal Anadol, Muharrem İnce ile Akif Hamzaçebi yeniden seçildi.Tek listeyle girilen seçimlerde, mevcut grup başkanvekilleri 76'şar oy aldı. 11 oy boş çıktı, 5 oy da geçersiz sayıldı.

CHP, 9 Grup Yönetim Kurulu üyesi ve 2 Grup Denetçisini belirledi.

Yönetim Kurulu ve Grup Denetçileri

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yeni yasama yılının ilk Meclis grup toplantısını gerçekleştiren CHP, grup başkanvekilliği seçiminin yanı sıra Grup Yönetim Kurulu ve Grup Denetçileri için de seçim yaptı.

Grup Yönetim Kuruluna, Adana Milletvekili Hulusi Güvel, Adıyaman Milletvekili Şevket Köse, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Edirne Milletvekili Bilgin Paçarız, Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, İzmir Milletvekili Selçuk Ayhan, Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, Muğla Milletvekili Ali Arslan ve Ordu Milletvekili Rahmi Güner seçildi.

Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat ve Muğla Milletvekili Gürol Ergin de Grup Denetçisi oldu.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir