CHP'de il başkanlarına 'örgütlenme' vurgusu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlarıyla bir araya geldi. CHP'nin 35. Olağan Kurultayı'nın değerlendirdiği toplantıda Kılıçdaroğlu'nun "örgütlenme" vurgusu yaptığı öğrenildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlarıyla bir araya geldi.

CHP Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleşen toplantı, yaklaşık 3 saat sürdü.

Alınan bilgiye göre toplantıda, CHP'nin 35. Olağan Kurultayı değerlendirildi. Parti örgütlerinin çalışmasıyla ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, Genel Başkan Kılıçdaroğlu, il başkanlarından "bulundukları illerde daha aktif görev yapmalarını" istedi.

Özellikle kadın ve gençlerin örgütlenmesine önem verilmesine işaret eden Kılıçdaroğlu, örgütlerin tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti.

Toplantıda, il başkanları da söz alarak, bulundukları illerdeki sorunları anlattı, il başkanlığı binalarının yenilenmesi, daha çok ödenek ayrılması gibi taleplerini iletti. Talepleri tek tek not alan Kılıçdaroğlu, "bu dönem tüm sorunların çözüleceğini" kaydetti.

Toplantıdan sonra Kılıçdaroğlu'nun, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan gelen il başkanlarıyla ayrıca bir görüşme yaparak, yaşanan sorunlara ilişkin bilgi aldığı belirtildi.