Cumhurbaşkanı, siyasi parti liderleriyle görüşecek

Cumhurbaşkanı Gül, CHP Genel Başkanı Baykal, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve BDP Genel Başkanı Demirtaş ile ayrı ayrı görüşecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı bu akşam kabul edecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile de yarın ayrı ayrı görüşecek.

Alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Gül, TBMM'de grubu bulunan siyasi parti liderlerini, bir dizi görüşme için Çankaya Köşkü'ne davet etti.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bu akşam bir görüşme yapacak olan Gül, yarın da MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi saat 11.00'de, BDP Genel Başkanı Demirtaş'ı da saat 14.30'da kabul edecek.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Cumhurbaşkanı Gül'ün, son dönemde yaşanan gelişmelerle ilgili olarak TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerin liderleriyle bilgi paylaşımında bulunacağını ve görüşlerini dinleyeceğini belirtti.

Gül'ün son gelişmelerle ilgili yüksek yargı organlarının başkanlarını kabul etmesi ve geçen hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile yaptığı üçlü görüşme bağlamında, Baykal, Bahçeli ve Demirtaş'la da bir araya geleceği kaydedildi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir