Dacia'dan iki kampanya

Dacia Logan Sedan, haziran ayı boyunca 16 bin 950 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Dacia, "Şimdi Al Bayramdan Sonra Öde" ve "Özel Servis" kampanyaları düzenliyor.

Dacia'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Dacia'nın ürün gamındaki uygun fiyatlara ek olarak müşterilerine ayrıca ödeme kolaylığı da sunuluyor.

Dacia markasının vazgeçilmez modeli olan Dacia Logan Sedan haziran ayı boyunca 16 bin 950 liradan başlayan fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Logan sedan ailesine yeni katılan Logan sedan Black line özel serisinin müşterilerine Laureate versiyonunda sunduğu tüm özelliklere ek olarak alüminyum jant, metalik boya, siyah far maskeleri ve özel koltuk döşemesi standart olarak veriliyor.

Logan sedan Black line 21 bin 900 liradan başlayan başlangıç fiyatıyla, özellikle gençler tarafından beğenilen Sandero modeli ise haziran ayı boyunca 19 bin 50 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Bu arada, Türkiye'nin her yerinde toplam 245 yetkili servis noktası olan Dacia'nın, 3 Temmuz 2010 tarihlerine kadar müşterileri yaza girerken araçlarına bakım ve onarım yaptırmaları için servis kampanyası düzenliyor.

Dacia yetkili servislerine gelip araçlarına bakım yaptıran Dacia sahipleri Fix servis paketlerinde, Estetik noktalarında ve Elf motor yağlarında yüzde 20 indirimden faydalanırken, servislerde Bonus Card, Maximumum Kart ve Worldcard ile yapılan ödemelerde 6 taksit imkanı sunuluyor.

Lastiklerini yenilemek isteyen Dacia sahiplerine bu dönemde Goodyear ve Continental markalı lastiklerin yüzde 18 KDV'sini de Dacia ödüyor. Dacia servis kampanyasına katılan her Dacia sahibine günlük bedava 30 dakika konuşma süresi de hediye ediliyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir