Daihatsu, 22. bayisini Kocaeli'nde açtı

Daihatsu Kocaeli'de Esoto ile satış payını artırmayı hedefliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
KOCAELİ - Türkiye genelinde 21 bayisiyle hizmet veren Daihatsu, 22. bayisini Kocaeli'de açtı.
İzmit'te D-130 Karayolu üzerinde hizmet verecek olan Daihatsu Plaza Esoto'nun açılış töreninde konuşan Daihatsu Türkiye Genel Müdürü Burak Beşer, 21 bayi, 45 servis noktası bulunan 100. yılının kutlandığı Daihatsu'nun Türkiye'de bayilik ağına yenisinin kazandırılmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.
Daihatsu'nun, Japonya'nın en eski otomotiv firması olduğunu anımsatan Beşer, toplamda 1 milyon 270 bin adet üretim yapan ve Japonya'da senede 570 bin adetlik bir satışa sahip olan Daihatsu'nun Kocaeli'de Esoto ile satış payını artıracağına inandığını kaydetti.
Burak Beşer, "Pazarın çok hızlı geliştiği 2010 yılının son 3 ayında Kocaeli'de güzel satış rakamlarına ulaşacağımıza ve müşteri hizmeti olarak da Daihatsu markasına yakışır bir hizmet vereceğimize inanıyorum. Özellikle 1.6 litre, 4x2 ve 4x4 SUV segmentinde pazardan haklı bir pay istediğimizi ve müşteri memnuniyetine standart getirerek Kocaeli'de bu payı alacağımızı belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.
Esoto Genel Müdürü Burak Kayan ise 1977 yılında inşaat sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulan şirketlerinin, 1993 yılında Kocaeli'de Ford bayiliğini alarak otomotiv sektörüne giriş yaptığını bildirdi.
Bünyesinde inşaat şirketinin yanı sıra Ford, Volvo, Geely ve Daihatsu bayilikleri, araç kiralama şirketi, akaryakıt istasyonu bayiliği ve sigorta şirketi bulunduğunu dile getiren Kayan, grubun faaliyetlerini 10 bin metrekaresi kapalı, 20 bin metrekaresi açık alanda, 200'e yakın personelle yürüttüğünü kaydetti.
Daihatsu ile kurulan iş ortaklığının uzun soluklu olacağına inandığını bildiren Kayan, "Bu markaya güveniyor, Türkiye pazarında daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Es Grup olarak yaratılan rekabet ortamında iyi hizmet vermenin ve hizmet kalitesinin fark yarattığını biliyor, bu bilinçle tüm müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz" diye konuştu.
Bu konularda ilginizi çekebilir