DASK, Facebook'ta ödüllü yarışma başlattı

Facebook'ta bilgiye dayalı ve ödüllü yarışma başlatan DASK, yarışma ile takipçileri deprem sigortası konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Facebook sayfasında iPad, iPod ve poliçe hediyeli yarışma başlattı.

DASK'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, DASK'ın, www.facebook.com/dask adresindeki sayfasına üye olup "Günde 40 kuruş" uygulamasını indirenlerin karşısına her gün zorunlu deprem sigortasıyla ilgili yeni bir soru çıkacak. Katılımcılar sorulara doğru yanıt verdikçe kumbaralarına 40 kuruş atacaklar. Uygulamayı kullananlar her 40 kuruş karşılığında yeniden ödül sıralamasına girecek.

DASK Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Yazıcı, bu uygulamayla zorunlu deprem sigortasının toplumun tüm kesimleri için ulaşılabilir, uygun fiyatlı bir sigorta olduğunu anlatmayı amaçladıklarını belirterek, "(Her gün kumbaranıza 40 kuruş atarak zorunlu deprem sigortası poliçesi sahibi olabilirsiniz) mesajını eğlenceli bir şekilde vermeye çalışacağız. Sorularımızla da takipçilerin zorunlu deprem sigortasıyla ilgili daha fazla bilgi edinmesini sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Yarışma kapsamında her 50. kişiye zorunlu deprem sigortası poliçesi, her 340. kişiye iPod Shuffle, 7778. kişiye de iPad hediye edilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir