Demirören ve Platini şikeyi konuşmadı

TFF Başkanı Yıldırım Demirören UEFA Başkanı Michel Platini'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
 
NYON - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Michel Platini'ye yaptığı nezaket ziyareti sona erdi.
 
TFF-UEFA buluşmasının ardından Türk basın mensuplarının sorularını TFF Başkanı Demirören'in yerine UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik yanıtladı. Erzik, görüşmenin bir tanışma toplantısı olduğunu belirterek şike konusunun toplantı gündeminde olmadığını kaydetti. Görüşmede 22 Mart'ta istanbul'da yapılacak UEFA Kongresinin eksiklikleri gözden geçirildi.
 
Erzik, ''Gıyaben başkanımızı tanıyorlar. Böyle karşılıklı el sıkıp oturmak, görüşmek, bu UEFA'nın geleneksel tanışma toplantısını yapmak iyi oldu. Bir an evvel olduğu için hepimiz memnunuz'' dedi. UEFA Asbaşkanı Erzik, şike ilgili süreç hakkında yorum yapmaktan kaçınarak, ''Bütün bunlar benim konum değil. Başkan sağ olsun konuşma yetkisini bana verdi. Ama benimki buraya kadar'' diye konuştu.Şenes Erzik toplantıda, UEFA Başkanı Michel Platini ve Genel Sekreter Gianni Infantino'nun yer aldığı bilgisini de verdi.
 
(AA)
Bu konularda ilginizi çekebilir