Denizbank Facebook'ta şube açtı

Şube aracılığıyla Facebook'ta hesabı olan müşteriler her günün 24 saatinde para transferi yapabilecek, kredi kartı, mevduat ve kredi hesaplarını görüntüleyebilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Denizbank, Facebook'ta şube açtı. Bu şube aracılığıyla Facebook'ta hesabı olan müşteriler her günün 24 saatinde para transferi yapabilecek, kredi kartı, mevduat ve kredi hesaplarını görüntüleyebilecek.
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş,  dünyada Facebook'ta şube açan ilk bankanın Denizbank olduğunu dile getirerek, "Şube uygulamamız, Facebook'un içine konulan güvenliğiyle, her şeyiyle bizim kendi programımız" dedi.
Facebook ile parasal bir anlaşmanın söz konusu olmadığını belirten Ateş, "Bilgileriniz Facebook ile paylaşılmıyor. Orası tamamen ayrı bir finansal alan. Ayrıca şu an için Facebook'tan işlem ücreti alınmayacak" diye konuştu.
"350 bin kullanıcıya ulaşmayı hedefliyoruz"
Denizbank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk de Facebook şubesiyle 350 bin kullanıcıya ulaşmayı hedeflediklerini, Facebook'a özel yeni kredi ürünleri, kredi kartı ürünleri geleceğini söyledi.
Facebook şubesi ile Facebook'ta hesabı olan müşterilerin her günün 24 saatinde para transferi yapabileceklerini, kredi kartı, mevduat ve kredi hesaplarını görüntüleyebileceklerini belirten Ertürk, yakın bir zamanda da kullanıcıların bu platformu kullanarak fatura ödeme, kredi kartı borcu ödeme, döviz ve fon alım satımı gibi işlemler de yapabileceklerini bildirdi.
Özellikle mevduat tarafında da ürünler sunacaklarını vurgulayan Ertürk, Facebook'taki şube üzerinden şu anda kredi başvurusu aldıklarını, önümüzdeki dönemlerde kredi kartı başvurusu da alacaklarını söyledi.
Tek kullanımlık şifre olmadan giriş yapılamıyor
Denizbank Bilgi Teknolojileri ve Destek Operasyonları Grubu Genel Müdür Yardımcısı Dilek Duman ise dün akşam itibarıyla Facebook sayfasını açtıklarını, teknolojinin tamamının İntertek tarafından geliştirildiğini bildirdi.
İnternette güvenlik konusunun tüm kullanıcıların her zaman en çok dikkat ettiği unsurların başında geldiğine işaret eden Duman, Facebook şubesi girişinde tek kullanımlık şifre uygulaması bulunduğunu, kullanıcının Facebook bilgileri ele geçirilmiş olsa bile söz konusu şifre olmadan uygulamaya giriş yapılamadığını belirtti.
Bu konularda ilginizi çekebilir