Denizlerde fırtına bekleniyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
ANKARA  - Türkiye'nin denizlerinde fırtına beklendiği bildirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz'de rüzgar, Salı günü sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatıdan 7 ila 9 kuvvetinde (75-90km/s-kuvvetli fırtına) esecek. Fırtına Batı Karadeniz'de Salı günü akşam saatlerinde etkisini kaybedecek.
 
Doğu Karadeniz'de, rüzgar, Çarşamba günü ilk saatlerden itibaren batı ve kuzeybatı, doğusunda batı ve güneybatıdan 7 ila 9 kuvvetinde (75-90km/s-kuvvetli fırtına) esecek. Fırtına Çarşamba günü akşam saatlerinde etkisini kaybedecek.
Marmara'da rüzgar, Salı günü ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeybatı yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90km/s-kuvvetli fırtına) esecek. Fırtına Salı günü akşam saatlerine kadar sürecek.
Kuzey Ege'de rüzgar, Salı günü ilk saatlerden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/s-fırtına) esecek. Fırtına Salı günü öğle saatlerinde etkisini yitirecek.
Güney Ege'de rüzgar, Salı günü ilk saatlerden itibaren batı ve güneybatı, sabah saatlerinden itibaren ise batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/s-fırtına) esecek. Fırtına aynı gün akşam saatlerinde etkisini kaybedecek.
Batı Akdeniz'de rüzgar, bugün akşam saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/s-fırtına), yarın (04.12.2012) sabah saatlerinden sonra batı ve güneybatıdan 7 ila 9 kuvvetinde (75-90km/s-kuvvetli fırtına), aynı gün akşam saatlerinden sonra batı ve kuzeybatıdan 7 ila 9 kuvvetinde (75-90km/s-kuvvetli fırtına) esecek. Fırtına Çarşamba günü (05.12.2012) sabah saatlerinde etkisini yitirecek.
Doğu Akdeniz'de rüzgar, yarın sabah saatlerden itibaren batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8, öğle saatlerinden itibaren ise 7 ila 9 kuvvetinde (75-90km/s-kuvvetli fırtına) esecek. Fırtına Çarşamba gününün ilk saatlerine kadar sürecek.