Dinçer, The Prince's Charities'a seçildi

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, "The Prince's Charities" Danışma Kuruluna üye seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Prens Charles'ın tüm sosyal sorumluluk faaliyetlerini yürüttüğü "The Prince's Charities" Danışma Kuruluna üye seçildi.

Akbank'tan yapılan yazılı açıklamada, 18'i bizzat Galler Prensi Charles tarafından kurulan ve toplam 20 derneği çatısı altında bulunduran The Prince's Charities'ın, İngiltere'nin "en büyük sosyal sorumluluk kuruluşu" olduğu, girişimcilik, çevre, eğitim, sağlık ve kültür-sanat alanlarında faaliyet gösterdiği belirtildi.

Suzan Sabancı Dinçer, konuya ilişkin değerlendirmesinde şunları kaydetti:

"The Prince's Charities Danışma Kurulu üyeleri arasında yer almam şahsım, kurumum ve ülkem adına gurur vericidir. Küreselleşen dünyamızda daha iyi bir gelecek yaratmak amacıyla sosyal sorumluluk alanında faaliyet gösteren tüm kuruluşların uluslararası düzeyde işbirliği ve koordinasyon içinde olmaları gerektiğine inanıyorum.

Kurumumuzun sahip olduğu değerlerin başında gelen sosyal sorumluluk anlayışımızı, uluslararası saygınlığa sahip bu platforma taşımaktan mutluluk duyuyorum. Bu alanda sahip olduğumuz engin bilgi ve deneyimimizi, böylesi güçlü bir kurumla paylaşmaktan ve aynı zamanda ülkemizin de buradan doğabilecek imkanlardan yararlanmasına vesile olmaktan büyük bir heyecan duyuyorum."

Bu konularda ilginizi çekebilir