Diyarbakır'da 'City Center' açıldı

Alışveriş merkezinde 2M Migros ile çeşitli markaların mağazaları bulunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
DİYARBAKIR - Diyarbakır'da City Center Alışveriş Merkezi törenle açıldı.
Kayapınar ilçesinde Tutka Holding tarafından yapılan "City Center Alışveriş Merkezi"nin açılışı nedeniyle tören düzenlendi. 
Törende konuşan Vali Hüseyin Avni Mutlu, Diyarbakır'a çok güzel bir tesis kazandırıldığını söyledi. Sadece İstanbul, Ankara ve İzmir'de değil, Diyarbakır'da da bu alışveriş merkezlerinin sayılarının giderek arttığını belirten Vali Mutlu, "Bir marka olan Diyarbakır'ın ticarette de kendi markalarını üretmesini diliyorum" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir de, bugün heyecan duymalarını gerektiren bir tesisi açtıklarını, her geçen gün bir önceki günden daha iyi, geleceğini kurguladıkları günün bugünden daha iyi olacağını, bunu başarabilmek için mutlaka el ele verilmesi gerektiğini belirtti.
Geniş vizyonla bakmanın sonucunun City Center Alışveriş Merkezi olduğunu bildiren Baydemir, bu vizyona katkısı olan herkese teşekkür etti.
Bütün kent dinamiklerinin önlerine bir hedef koymaları gerektiğini ifade eden Baydemir, şöyle konuştu:
"Bu alışveriş merkezlerimizde sattığımız, piyasa sunduğumuz ürünlerin en az yüzde 50'sini biz üretelim. Bu hedefle yürüyebilir miyiz? Bu hedefe ulaşırsak işte o zaman Diyarbakır geleceğini kurgulamış ve başarmış bir kent olacaktır. Tesiste satılacak ürünlerin en az yüzde 50'sinin yine bu kentten çıktığı günleri arzuluyorum."
Daha sonra alışveriş merkezinin açılışı yapıldı. Yaklaşık 400 kişinin istihdam edileceği merkezde, 2M Migros ile çeşitli markaların mağazaları bulunuyor.
Bu konularda ilginizi çekebilir