Dolandırıcılar son anda yakalandı

İzmir'in Güzelbahçe İlçesi'nde kendilerini polis gibi tanıttıkları bir kişiden 480 bin lira aldıktan sonra bindikleri otomobille kaçmak isteyen 3 kişi, polisler tarafından fark edilip yakalandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Olay İzmir'in Güzelbahçe İlçesi'nde meydana geldi. Devriye görevini yapan polis ekibi, İskenderun plakalı bir otomobilin durumundan şüphelenip takibe aldı. Mithatpaşa Caddesi'ndeki bir evin önünde duran otomobildeki 3 kişi, eve girdikten kısa süre sonra ellerindeki poşetle dışarıya çıkınca, polis hırsızlık olayının meydana geldiğini düşünüp aracı durdurdu. Otomobildekilerin elindeki poşeti inceleyen polis, binlerce TL'yi görünce şaşkına döndü. Ev sahibi S.Ç. ile görüşen, 3 kişinin kendilerini polis olarak tanıttıklarını, bir soruşturma kapsamında zanlıların yakalanması için parasına ihtiyaç duyulduğunu bu nedenle de bankalardaki toplam 480 bin TL'sini bu kişilere verdiğini belirtti.

Gözaltına alınan Ş.B. (26), R.E. (40) ve A.Ö. (34) işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı, para ise sahibine teslim edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir