DSİ kanalında göçük: 2 işçi yaralandı

Kahramanmaraş’da DSİ‘nin yeraltı yağmur suyu drenaj kanallarının yapımı sırasında göçük oluştu. Kazada 2 işçi yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kahramanmaraş'ta Devlet Su İşleri 20'nci Bölge Müdürlüğü'nün su tahliye kanalı inşaatında yağış nedeniyle meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 işçi, ekiplerin 1 saat süren çalışmasının ardından yaralı olarak kurtarıldı.

Olay, öğleden sonra Haydarbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, DSİ tarafından Gençosman Caddesi'nde yapımı süren drenaj kanalında göçük meydana geldi. 

Göçükte toprak altında kalan taşeron firma işçileri Mustafa Nacar ile Mehmet Purtaş için kurtarma ekipleri seferber oldu. 

Bu sırada göçük oluştuğunu duyarak olay yerine gelen ve gözyaşı döken işçilerin yakınları, görevliler tarafından teselli edildi. 

İtfaiye, AFAD ve KADAK ile sağlık görevlilerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmasının ardından göçükten çıkarılan 2 işçi, kentteki hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Hastanelerde tedavileri süren yaralı işçilerden Mustafa Nacar'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir