Dünyanın en popüler kuşları Angry Birds™ Marmara Forum'da

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - Tüm dünyada milyonları saran büyük fenomenlerin kahramanları Angry Birds, Türkiye'de ilk kez Marmara Forum'da hayranlarıyla buluşuyor. 
 
Devasa sapanlarla Angry Birds oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek için, 27 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında Marmara Forum'u saracak bu çılgınlığı kaçırmayın!
 
Red Bird, Blue Bird, Terence, Mighty Eagle ve diğerleri… Tek yapmak istedikleri, yumurtalarını yeşil domuzcuklardan korumak… Ve tüm dünya, onlara yardım etmeye dünden hazır!
 
Angry Birds, bir kez elinize aldığınızda bırakamadığınız oyunu kadar, oyuncak ve aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor. İşte o oyuncakların en büyükleri, Angry Birds heyecanını 3D keyfiyle yaşatmak için İstanbul'un gözde alışveriş merkezi Marmara Forum'a geliyor.
 
3D Angry Birds deneyimi yaşamak isteyen küçük-büyük tüm Marmara Forum ziyaretçileri, 27 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik için Marmara Forum'da buluşuyor.
 
125 metrekarelik 3D oyun alanında dev sapanlar ve Angry Birds kuşlarıyla atış yapacak misafirler, dört atış sonunda kazandıkları başarıya göre, Angry Birds oyuncakları kazanacaklar.
 
iPad'lerle gönüllerince Angry Birds oynayabilecek çocuklar, hem unutulmayacak bir Angry Birds deneyimi yaşayacak hem de 'asabi' fakat bir o kadar da sevimli karakterlerle fotoğraf çektirebilme şansına sahip olacaklar. 
 
Öfkeleriyle nam salmış Angry Birds kuşlarıyla keyifli saatler geçirmek için tek yapmanız gereken, 12.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren Angry Birds 3D Oyun Alanını ziyaret etmek.