Ebru Tireli'ye tekme atan saldırgan tutuklandı

Manisa'da parkta spor yapan 4 aylık hamile Ebru Kaya Tireli'yi darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan saldırgan tutuklandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Manisa’nın Turgutlu ilçesi Ergenekon Mahallesi Osmangazi Parkı'nda yürüyüş yaparken 4 aylık hamile Ebru Kaya Tireli'yi darp ettiği öne sürülen M.T., özel ekip tarafından otomobil plakasından yakalandı.

Tire ilçe merkezinde babasına ait tarım ilaçları satılan işyerinde çalıştığı öğrenilen zanlı, emniyete götürülerek sorgulandı.

Turgutlu Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen M.T., adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan saldırgan tutuklandı.

M.T'nin emniyette verdiği ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.
Ancak saldırganı hem görgü tanıkları hem de saldırıya uğrayan Ebru Tireli teşhis etti.

M.T'nin eşi N.T'nin Turgutlu'da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.
Öte yandan, M.T.'nin 6 ay önce de sokakta yürüyen bir kadına "Burada ne işin var. Çabuk evine git" diye bağırdığı da öne sürüldü.

Bu arada, saldırıda yaralanan Ebru Tireli'nin bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yapılan kontrollerde bebeğin kız olduğu da belirlendi.

Bu konularda ilginizi çekebilir