Effect, Adel'in iletişimini üstlendi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
İSTANBUL - Effect Halkla İlişkiler,  Türkiye yazım, çizim, boyama ürünleri pazarının lideri ADEL Kalemcilik'in iletişim çalışmalarını yürütecek.  Burson Marsteller'ın Türkiye temsilciliğini yürüten, Effect Halkla İlişkiler, Mart 2013 itibari ile ADEL Kalemcilik'in hem kurumsal hem de marka iletişimini yapacak.
Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve 1996 yılında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda hisse senetleri işlem görmeye başlayan Adel Kalemcilik, Kuruluşundan bu yana dünyaca ünlü yazım ve boyama gereçleri üreticisi Faber-Castell ile işbirliğini sürdürüyor. İstanbul Kartal'daki fabrikasında üretimine devam eden Adel, 1995 yılında Faber-Castell'in Adel Kalemcilik'e ortak olmasıyla daha da güçlendi. Geniş ürün yelpazesi ile kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayan ADEL, Türkiye'de üretilen ve ithal edilen Faber-Castell, Graf von Faber-Castell, Adel, Eberhard Faber, Atlas, Cordial ve Kangaro markalarının pazarlamasını gerçekleştirirken, 50'den fazla ülkeye müşteri istekleri doğrultusunda üretilen Adel ve Faber-Castell markalı ürünleri ihraç ediyor.
İletişim alanındaki çalışmalarını Effect Halkla İlişkiler ile yürütme kararı alan 'yüksek kaliteli ve güvenilir ürünler' anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Adel Kalemcilik, uluslararası operasyonları da olan, Türkiye'nin en büyük kırtasiye grubu olmayı hedefliyor.