Ege Ertem Intel merkezine atandı

ABD merkezli, dünyanın en büyük yarı iletken üreticisi olan Intel, yeni teknolojiler bölümü’ne Strateji ve İş Geliştirme Direktörü olarak Ege Ertem’i atadı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

NEW YORK-Son 6 yılda bölgesindeki pazarlarda 3 kat büyüme gerçekleştiren, Intel Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Satış ve Pazarlama Direktörü Ege Ertem, Intel’in Silikon Vadisi’ndeki Yeni Teknolojiler Bölümü’ne Strateji ve İş Geliştirme Direktörü olarak atandı. Ertem, Intel’in Silikon Vadisi’nde kurulan bu yeni bölümünde Ayşegül İldeniz’ den sonra üst düzey ikinci Türk yönetici oldu.

Ertem yeni görevi kapsamında pazarda yeni stratejik işbirliklerinin geliştirilmesi, iş ortakları ile yeni fırsatlar yaratılması, pazara giriş  stratejilerinin oluşturulması ve yatırım fırsatlarının araştırılmasından sorumlu olacak.
Intel Yeni Teknolojiler Bölümü Dünya Başkan Yardımcısı Ayşegül İldeniz’e bağlı olarak çalışacak olan Ertem, başta giyilebilir teknolojiler olmak üzere, yeni nesil gelecek teknolojilerini, yeni ürün ve iş modellerini geliştiren ekipte önemli bir rol üstlenecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir