Emmy Ödülleri sahiplerini buldu

ABD'deki 64. Emmy Ödülleri gecesine, her biri dörder Emmy Ödülü kazanan, komedi dizisi "Modern Family" ile drama dizisi "Homeland" damgasını vurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME





LOS ANGELES - ABD'nin Los Angeles kentindeki Nokia Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle 64. Emmy Ödüleri sahiplerini buldu.
En iyi komedi dizisi ödülünü kazanan Modern Family aynı ödülü 3 kez peşpeşe kazanma başarısını gösterdi. Modern Family'nin yönetmeni Steve Levitan komedi dalında "en iyi yönetmen" ödülünü kazanırken; filmin oyuncularından Eric Stonestreet komedi dalında 'en iyi yardımcı oyuncu", Julie Bowen yine aynı dalda "en iyi yardımcı kadın oyuncu" ödülünün sahibi oldu.
En iyi drama dizisi ödülünü kazanan Homeland, bu ödülü daha önce 4 kez kazanan ve 5. kez aday gösterilen 'Mad Men" dizisini geride bıraktı.
En iyi orjinal senaryo ödülünü de kazanan Homeland'in oyuncularından Claire Danes drama dalında "en iyi kadın oyuncu", Damian Lewis de yine aynı dalda "en iyi erkek oyuncu" ödüllerinin sahibi oldu.
Mini dizi veya film kategorisinde ise Julianne Moore televizyon filmi "Game Change"deki rolüyle "en iyi kadın oyuncu', Kevin Costner da tarih temalı mini dizi "Hatfields & McCoys"daki rolüyle yine aynı kategoride "en iyi erkek oyunucu" ödülünü kazandı.
 

Bu konularda ilginizi çekebilir