Emniyet Müdürü açıkladı: Özel önlem aldık

İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın, bu akşam oynanacak Galatasaray-Sivasspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe maçlarını izlemeye gidecek taraftarları, karşılaştırmamak için özel önlem aldıklarını bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanacak Galatasaray-Sivasspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe maçlarını izlemeye gidecek taraftarları, karşılaştırmamak için özel önlem aldıklarını bildirdi.

Çapkın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Lizbon'a hareketinden sonra Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde gazetecilerin bu akşam oynanacak maçlara ilişkin sorularını yanıtladı.

Bir soru üzerine Çapkın, bugün Ülker Sports Arena'da Fenerbahçe ile Galatarasay bayan basketbol takımlarının karşı karşıya geleceğini belirterek, Avrupa yakasında da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe, Türk Telekom Arena'da da Galatasaray-Sivasspor maçlarının oynanacağını hatırlattı.

Galatarasay ve Fenerbahçe taraftarlarını karşılaştırmamak için özel önlemler aldıklarını ifade eden Çapkın, ''Bu önlemler içinde farklı yollar ve çeşitli polis ekipleriyle koruma da var. Herhangi bir karşılaşma ve sürtüşme olmasın diye korumayla ilgili birçok tedbirler aldık. Bir şey olacağını da sanmıyorum. Yani seyircilerimiz artık o olgunluğa eriştiler diye düşünüyorum. Herhangi bir sürtüşme olacağını sanmıyoruz. Ama biz herşeye rağmen yine tedbirlerimizi almış olduk'' bilgisini verdi.