Emniyette yer değiştirmeler devam ediyor

Ankara Emniyet Müdürlüğünde 470 polisin görev yeri değiştirildi. İzmir'de de iki emniyet müdürü görevden alındı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde toplam 470 polisin görev yeri değiştirildi. İzmir'de ise iki emniyet müdürü görevden alındı.

Emniyet müdürlüğünde yapılan görev değişikliğinin, daha çok emniyet amiri ve komiser sınıfındakiler ile memurlardan oluştuğu öğrenildi. 

İl dışından da komiser sınıfından atama yapıldığı bildirildi.  

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görevden alma

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde iki emniyet müdür yardımcısının görev yeri değiştirildi. 10 şube müdürü ve şube müdür yardımcısı da başka görevlere atandı.

Ataması yapılanlar arasında İzmir'deki Liman İşletmeleri'ne yönelik İmbat Dalgası Operasyonu'nu gerçekleştiren Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, müdür yardımcısı Metin Tuncer'de bulunuyor.

Metin Tuncer'in Çevik Kuvvet Şube müdür yardımcılığına atandığı bildirildi.

Eskişehir emniyetinde 2 müdür yardımcısının görev yeri değişti

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde ise, 2 emniyet müdür yardımcısının görev yerlerinin değiştirildiği bildirildi. 

Eskişehir Emniyet Müdürlüğünde Pasaport, Yabancılar ve Özel Güvenlik şubelerinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Kural ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Aygün'ün görev yeri değiştirildi.  

Aygün ve Kural'ın geçici olarak, Eskişehir Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesine atandığı öğrenildi. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 100 polis, yeni görev yerlerinde görevlendirildi

Dün akşam saatlerinde ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde ise, Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü'nde 34 ve Asayiş Şube Müdürlüğü'nde 7'si emniyet amiri 36 polis görevden alındı. 100 polis, yeni görev yerlerinde görevlendirilmeleri yapıldı. Tayinler kapsamında Yabancılar Şube Müdürlüğü'nde görevli bir emniyet amiri de görevden alındı.

Bu konularda ilginizi çekebilir