En iyi IPTV ödülü Tivibu'nun

Tivibu Web, Amerika ve Singapurlu rakiplerini geride bıraktı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Tivibu WEB, Uluslararası IP&TV Endüstri Ödülleri kapsamında, ''En iyi IP TV, Hibrit veya Bağlantılı TV Servisi Büyüme Başarı Ödülü''nün sahibi oldu.

Tivibu WEB'in, IPTV konusunda farklı ülkelerden operatörlerin, teknoloji partnerlerinin ve içerik sağlayıcıların bir araya geldiği IP&TV World Forum 2011 çerçevesinde düzenlenen Uluslararası IP&TV Endüstri Ödülleri kapsamında, ''En iyi IP TV, Hibrit veya Bağlantılı TV Servisi Büyüme Başarı Ödülü''nü kazandığı belirtildi.

Uluslararası IP&TV Endüstri Ödüllerine, Amerika'dan AT&T U-Verse, Singapur'dan AT&  U-Verse ile birlikte ilk üçe kalan Tivibu WEB'in, servis sağlayıcıları, telekom operatörlerinin yetkilileri ve bağımsız uzmanlardan oluşan  jüri tarafından değerlendirilerek ödüle layık görüldüğü söylendi.

TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, ''Alanında global referans noktası olarak sayılan IP&TV World Forum 2011 çerçevesinde ödül almaktan büyük mutluluk ve gurur duyduk.Tivibu WEB önümüzdeki dönemde de gelişmeye ve abonelerine yepyeni içerikler sunmaya devam edecek'' dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir