Etihad Havayolları Türkiye'de yeni ofis açtı

Şirket yeni ofisini Beşiktaş'taki Akaretler Sıraevler'de açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Birleşik Arap Emirlikleri'nin ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, Türkiye'de yeni ofis açtı.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, 2009 yılının Haziran ayında, Türkiye'de hizmete başlayan Etihad Havayollarının, Beşiktaş'taki Akaretler Sıraevler'de açtığı yeni ofisiyle Türkiye pazarına verdiği önemi gösterdiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Etihad Türkiye Müdürü Fatoş Kutay, Etihad'ın Türkiye'ye verdiği öneme değinerek, şirketlerinin Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin gelişimine önemli katkı sağladığını kaydetti.

İstanbul ile Abu Dabi arasında Mayıs ayından bu yana yüzde 92'yi bulan doluluk oranıyla uçan ve Abu Dabi üzerinden sunduğu bağlantı olanaklarını da her geçen ay artıran Etihad Havayollarının, Türkiye'den Asya, Afrika ve özellikle Avustralya'daki merkezlere seyahat eden konukların öncelikli tercihlerinden birisi olduğuna dikkat çekildi.

Açıklamada, Etihad Havayollarının, haftanın beş günü İstanbul ile Abu Dabi arasında uçtuğunu, İstanbul'dan ayrıca Abu Dabi aktarmalı olarak, Avustralya, Asya ve Afrika'da, aralarında Sydney, Melbourne, Pekin, Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur, Tokyo, Johannesburg ve Kolombo'nun da bulunduğu 20'nin üzerinde önemli merkeze bağlantı olanağı sunduğu belirtildi.

Etihad Havayollarının, halen Orta Doğu, Avrupa, Kuzey Amerika, Afrika ve Asya'da 65'in üzerinde noktaya uçuş gerçekleştirdiği ifade edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir