eTR Ödülleri'ne başvuru süreci başladı

TÜSİAD ve TBV'nin gerçekleştirdiği eTR Ödülleri'ne başvurular 20 Ekim'e kadar yapılabilecak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen eTR Ödülleri'ne başvurular 26 Ağustos-20 Ekim 2010 tarihleri arasında yapılabilecek.

Yazılı açıklamaya göre, ödüller Aralık ayında düzenlenecek olan törende sahiplerini bulacak. Başvurular, Kamudan Vatandaşa eHizmetler, Kamudan İş Dünyasına eHizmetler, Kamudan Kamuya eHizmetler ve Özel Ödül başlıkları altında yapılabilecek.

Kamudan Vatandaşa eHizmetler, Kamudan İş Dünyasına eHizmetler ve Kamudan Kamuya eHizmetler kategorilerine, kamu kurumlarının (kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları dahil) merkez veya taşra teşkilatları ve yerel yönetimlerin (il özel idareleri ve belediyeler) projeleri başvurabilecek.

Başvuran uygulamaların etkin ve/veya etkileşimli (interaktif) yapıya sahip olması şartı aranırken, halen tasarım ve geliştirme aşamasında bulunan uygulamalar, pilot projeler ve yalnızca bilgi veren edilgen (pasif) çözümler, ödüllere aday olamıyor.

Söz konusu kategorilerin koşullarını tam karşılamamakla birlikte, "modern devlet anlayışını destekleyen", şeffaflık, sosyal sorumluluk, istihdam olanağı yaratmak, maliyet verimliliğini artırmak gibi ilkeleri benimseyen uygulamalar özel ödül ile ödüllendirilebilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir