eTR'de finalistler belli oldu

TÜSİAD ve TBV tarafından düzenlenen eTürkiye yarışmasında finalistler açıklandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından düzenlenen "9. eTürkiye (eTR) Ödülleri" finalistleri açıklandı.

TÜSİAD'ın yazılı açıklamasına göre, finalistler arasından ödül kazananlar, 19 Aralık 2011 tarihinde, TBMM Başkanlığı himayesinde TBMM'de gerçekleştirilecek tören sırasında, jürinin elektronik oylaması ile belirlenecek. eDevlet uygulamaları ile örnek olan veya örnek teşkil edebilecek uygulamalara da özel ödül verilecek.

Ödüller için "Kamudan Vatandaşa e-Hizmetler", "Kamudan İş Dünyasına e-Hizmetler", "Kamudan Kamuya e-Hizmetler", "Yerel Yönetimler" ve "Özel Ödül" kategorilerinde başvuran toplam 33 projeden 16'sı finale kaldı.

Finalist projeler şunlar:

"TÜBİTAK TEYDEB Proje Değerlendirme ve İzleme Sistemi, PRODİS, BelgeNET, OTOKONTROL 5664, Süreli Yayınlar Bilgi Sistemi, Kamu Personel Harcamaları Yönetim Sistemi, Coğrafi Veri Portalının (Geoportal) Geliştirilmesi, Karasu Akıllı Kent Projesi, Çözüm Masası, Altındağ Kent Bilgi Sistemi (ALBİS), AVS Uygulamaları, Fatih Mobil, Mobil Belediyecilik, Gelir Yönetim Sistemi, İnovatif Belediyecilik Uygulamaları, Sosyal Kart, Koski Mobil İş Takip Projesi."

Bu konularda ilginizi çekebilir