Euromoney'den İş Yatırım'a bir ödül daha

İş Yatırım, bu yıl da Türkiye'nin en iyi yatırım bankası seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Euromoney, İş Yatırım'ı bu yıl da "Türkiye'nin En İyi Yatırım Bankası/Best Investment Bank" seçti.

İş Yatırım'dan yapılan açıklamaya göre, Euromoney Dergisi tarafından "Euromoney Mükemmellik Ödülü/Euromoney Awards for Exellence" adı altında gerçekleştirilen ve her ülkede sektörünün en iyilerine verilen ödüllerden "Türkiye'nin En İyi Yatırım Bankası" ödülünü "başta kurumsal finansman, aracılık, yatırım danışmanlığı ve portföy yönetimi hizmetleri olmak üzere müşterilerine sunduğu sermaye piyasası faaliyetlerinde gösterdiği üstün başarı" dolayısıyla İş Yatırım aldı.

İş Yatırım, Mükemmellik Ödülleri'nde 2007 ve 2008 yıllarında üst üste iki kez "Türkiye'nin En İyi Aracı Kurumu/Best Equity House in Turkey", 2009 yılında "En İyi Birleşme Devralma Danışmanı/Best Merger & Acquisition House" ve 2010 yılında "En İyi Yatırım Bankası" seçilmişti.

Euromoney ödülleri, 7 Temmuz akşamı Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Euromoney Dergisi Editörü Clive Horwood İş Yatırım adına ödülü Genel Müdür Yardımcısı Çağlan Mursaloğlu'na verdi.

İş Yatırım Genel Müdürü İlhami Koç, verilen ödül ile ilgili yaptığı açıklamada, İş Yatırım'ın başarılı performansının dünyanın önde gelen yayın grupları tarafından da takdir edilmesinin çok büyük bir gurur vesilesi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Yatırım bankacılığının her alanında faaliyet gösteren kurumumuz, sunduğu yeni ürün ve hizmetlerle sektördeki öncülüğünü devam ettiriyor. İş Yatırım olarak, İMKB Hisse Senedi Piyasası'nda son 8 yıldır, VOB'da ise kurulduğu yıldan bu yana ilk sıradayız. Benzer şekilde, hisse senedi ve tahvil/bono arzları ve M&A faaliyetlerinde de lider konumdayız. Ayrıca, faaliyetlerimiz sadece Türkiye ile sınırlı değil. Ülkemiz dışında diğer piyasalarda da faaliyetlerimiz genişliyor. Geçen yıl da layık görüldüğümüz bu ödülü, sermaye piyasalarındaki istikrarlı başarımızın somut bir göstergesi olarak değerlendiriyorum."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir