Evlilik Hazırlıkları Fuarı açıldı

Fuarda, gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün mekanından organizasyonlara kadar yeni trendlerin bulunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Patika Fuarcılığın düzenlediği, gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün mekanından organizasyonlara kadar yeni trendlerin bulunduğu "Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı" açıldı.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen fuar hakkında bilgi veren Patika Fuarcılık Genel Müdürü Didem Cılga, fuara 200'e yakın firmanın katıldığını ve 50 bine yakın katılımcı beklediklerini belirterek, evlenecek çiftlerin, ihtiyacı olan her şeyi bu fuarda bulabileceğini ve yeni trendleri görebileceğini kaydetti.

Gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün mekanından organizasyonlara kadar trendlerin bu fuarda belirlendiğini ifade eden Cılga, bugün tasarımcı Banu Güven'in ürünlerinin yer alacağı bir defile yapılacağını ve yarın da ünlü moda tasarımcısı Cemil İpekçi'nin gelinlik defilesinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Cılga, dertlerinin tüketiciye ulaşmak olduğunu anlatarak, fuarın 3 ile 5 Şubat tarihleri arasında saat 10.00 ile 20.00 arasında gerçekleştirileceğini aktardı.

Didem Cılga, fuarı ücretsiz olarak ziyaret etmek isteyenlerin, online davetiyeyi "www.evlilik.com" adlı internet sitesinde alınabileceğini kaydetti.

Fuat Paşa Yalısı'nın yetkilisi Melih Özyardımcı da, 6 yıldır fuara katıldıklarını ifade ederek, süslemeden balayı odasına, yemekten eğlenceye kadar paket programlarının 125 ile 150 lira arasında olduğunu kaydetti.

Hisar'ın Mağaza Müdürü Yeşim Çilesiz de, fuara ilk defa katıldıklarını anlatarak, tencere, yemek ve çatal bıçak takımlarının yer aldığı çeyiz setinin 1750 ile 3 bin lira arasında olduğunu aktardı.

Fuarda, fiyatları 1500 ile 5 bin lira arasında değişen gelinlikler, 500 lira ile 10 bin lira arasında değişen pırlanta yüzük, renkli taşlarla süslü nikah ve yemek masaları bulunuyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir