Evrim Sigorta ve UND'den işbirliği sözleşmesi

İşbirliği kapsamında UND Kasko'da sıfır kilometre araçların 1 yıl içerisinde pert olması halinde ödenecek tazminat, aracın ilk günkü değerinden hesaplanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Evrim Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) işbirliği sözleşmesi imzaladı.

Evrim Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş ve Uluslararası Nakliyeciler Derneğinin (UND) işbirliğiyle imzalanan proje kapsamında  UND üyelerine sunulan UND Kasko'da sıfır kilometre araçların 1 yıl içerisinde pert olması halinde ödenecek tazminat, aracın ilk günkü değerinden hesaplanıyor.

Sıfır Km'de "UND Kasko" yaptırılan aracın, bir yıl içerisinde kullanılamayacak duruma gelmesi söz konusu olursa, araç sahibine ilk günkü fiyatı üzerinden ödeme yapılabiliyor. UND Kasko, üçüncü şahıs sorumluluk teminatı ile 1 milyon liraya kadar ödenebilecek manevi tazminatlara (kan parası) olanak sağlıyor.

UND, 1974 yılında Türkiye kara nakliye sektörünün her türlü sorununu ulusal ve uluslararası platformda çözmek amacıyla bir araya gelen sektör temsilcileri tarafından bir meslek örgütü kimliğiyle kurulmuştur. Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı, Ömer Çetin Nuhoğlu'dur.

Derneğe 65 çalışanı ve 437 gönüllü çalışma grubu üyesi hizmet vermektedir.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir